Покрет МИ СНАГА НАРОДА – ПРОФ. Др БРАНИМИР НЕСТОРОВИЋ непоколебљиво стоји уз храбру српску омладину и студенте Филозофског факултета у Новом Саду

Покрет МИ СНАГА НАРОДА – ПРОФ. Др БРАНИМИР НЕСТОРОВИЋ непоколебљиво стоји уз храбру српску омладину и студенте Филозофског факултета у Новом Саду који су у име уједињеног српског народа устали против неонацистичких изјава ванредног професора на Одсеку за медијске студије, Динка Грухоњића. Заједно са онима који су будућност наше земље, нашим студентима, шаљемо јасну поруку да су међуверска и међунационална толеранција као и поштовање српских, јеверејских и ромских жртава суштинске вредности сваког цивилизованог друштва и, самим тим, неопходни услови за рад једног универзитетског професора. Подсећамо најпре целокупну српску јавност да је Динко Грухоњић као универзитетски професор уз веома мали број часова рада примао натпросечно високу државну плату, која је зарађена поштеним и мукотрпним радом српског сељака, лекара, наставника, свих нас. Злоупотребљавајући ту неправедно и етички упитно стечену привилегију – да ради као професор на универзитету – Динко Грухоњић је дуги низ година подмукло испробавао границе трпељивости српског народа на исмевање, понижавање и отворено непријатељство према државотворности и суверенитету Републике Србије.

Омаловажавајући отворено тиме рад сваког обичног грађанина Републике Србије и све младе људе и њихове породице који безуспешно у Србији не успевају да дођу до одговарајућег запослења, па и све оне који су због таквих негативних селекција на радним местима били приморани да напусте земљу, Динко Грухоњић је прошле године начинио и корак даље у подмуклој злоупотреби звања и угледа универзитеског професора да би јавно извређао српске, јеврејске и ромске жртве у Јасеновцу тиме што је на Ребеда фестивалу у Дубровнику прошле године себе поистоветио са усташким кољачем Динком Шакићем. Напомињемо такође да је принцип негативне селекције који отелотворује Динко Грухоњић довео до тога да више милиона младих и способних Срба данас живи у дијаспори. Ми хоћемо да спречимо да се то догоди нашој омладини која се данас у име целе Србије бори с издајницима и западним послушницима испред Филозофског факултета у Новом Саду. Упозоровамо целокупну академску заједницу, надлежна Министарства, владајући режим и све представнике овим случајем огољене лажне опозиције да покрет МИ СНАГА НАРОДА – ПРОФ. Др БРАНИМИР НЕСТОРОВИЋ непоклебљиво стоји уз студенте и уз свој српски народ уједињен у поштовању свих верских и националних разлика и мањина у Србији и да ћемо, уколико и Динко Грухоњић и декан Филозофског факултета у Новом Саду не буду у складу са студентским захтевима разрешени дужности, предузети све расположиве кораке у борби против отворених издајника српских интереса. Такође, подвлачимо да ћемо свим средствима заштити и поносно стати уз нашу једину будућност, нашу омладину и студенте да бисмо заједно искоренили негативну селекцију, сачували их у отаџбини и омогућили повратак свих оних који су неправедно протерани именовањем на важне функције људи попут Динка Грухоњића.

СТУДЕНТИ ФИЛОЗОФСКОГ ФАКУЛТЕТА У НОВОМ САДУ,
ВИ СТЕ НАША СНАГА, СНАГА НАРОДА ЈЕ УЗ ВАС!

Similar Posts

One Comment

  1. Подршка из Крагујевца студентима и свима нама. Ово је нешто што се тиче свих нас. Немамо право да ћутимо на овако нешто из респекта према жртвама геноцида почињеног у НДХ. Да ли имамо самопоштовање или не, показаће се на овом питању.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *