|

Трибина „Да оздравимо Нови Сад – проф. др Бранимир Несторовић“

Позив др Несторовића грађанима Новог Сада

Покрет „Ми снага народа – Нови Сад“ са поносом објављује организацију трибине под називом „Да оздравимо Нови Сад – проф. др Бранимир Несторовић“, која ће се одржати 08.05.2024. године у Радничком дому „Светозар Марковић“ на адреси Булевар Михајла Пупина 24 у Новом Саду.

Трибина ће бити посвећена расправи о разним комуналним проблемима, изазовима у вођењу града, питањима у области образовања и другим темама које су од значаја за наше грађане. Учесници трибине су цењени стручњаци и јавне личности: Александар Павић, адвокат Бранко Лукић, др Бранимир Несторовић, а модератор и домаћин трибине ће бити кандидат за градоначелника Новог Сада, Милован Бајагић.

Почетак трибине је планиран за 16 часова, а завршетак за 19 часова. Ово је прилика за грађане да се информишу, поставе питања и изнесу своје ставове о актуелним темама које се тичу нашег града.

Током трајања трибине, грађани ће имати прилику да дају свој потпис подршке листи „Ми снага народа – Нови Сад“ за локалне изборе, што је још један начин да активно учествују у политичком животу наше заједнице.

Позивамо све заинтересоване грађане да нам се придруже на овој важној трибини и да заједно радимо на изградњи бољег Новог Сада за све нас.

Хвала вам на пажњи!

С поштовањем,

Милован Бајагић, председник ГО покрета Ми Снага народа – проф. др Бранимир Несторовић – Нови Сад

Similar Posts

One Comment

  1. Драги Докторе Несторовићу,
    Изгледате јако уморно на овом снимку изнад. Не дајте се, издржите још мало јер знате да се залажемо за боље сутра, за бољу Србију. Сви који смо уз Вас смо спремни да истрајемо и да дамо максимално могуће. Ја лично никада нисам био нити у једној партији раније, али слушајући Вас и ваше говоре дали сте ми снаге да устанем из учмалости и да се покренем зарад будућности нашег народа Србског и наше земље.
    Синиша Пузић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *