|

Јелена Павловић – АПЕЛ БЕОГРАЂАНИМА

Да ли су моји пријатељи у Београду ( Чукарица, Нови Београд, Палилула, Раковица, Савски венац, Стари град, Вождовац,Врачар, Земун, Звездара,Барајево, Гроцка, Лазаревац, Младеновац, Обреновац, Сопот, Сурчин ) оверили Изјаву бирача да подржавају групу грађана МИ СНАГА НАРОДА, проф.др Бранимир Несторовић да могу изаћи на изборе за одборнике Скупштине града Београда?

Рок за предају листе је 12 мај, али 6 дана почетком маја су нерадни дани, а потребно је документацију предати на начин који се законом захтева, што значи да је потребно завршити прикупљање потписа закључно са 30 априлом.

У најкраћем, остало је још 10 дана, а број мора бити већи од 3000, јер увек долази до елиминације неких изјава због најмањих грешака.

До сада је прикупљено нешто мање од 1500 изјава.

Овај темпо је недовољан!

Зато вас молим да имате у виду следеће – нисмо и нећемо никада ни један глас прикупити на споран начин како се то углавном ради.

Зато је потребно да ви који подржавате излазак на изборе, својом изјавом омогућите да до тога дође.

То можете урадити тако што ћете код доћи на било коју локацију у којој смо успели обезбедити оверитеља.

Данас у недељу 21 априла изјаву можете оверити на следећим локацијама:

– НОВИ БЕОГРАД, ул. Булевар Михаила Пупина 10 Д, YU BIZNIS CENTAR, први спрат, локал 102 (изнад ресторана Кактус) у времену од 10 до 17 часова

-ВРАЧАР, Интернационалних бригада 25А од 11 до 19 часова

– ЗЕМУН, Охридска 4, од 10 до 18 часова

Други начин је овера Изјаве бирача која ће бити у коментару испод, а иста се може оверити код било ког јавног бележника и донети у централу која се налази у улици Маршала Бирјузова 3 (изнад Зеленог венца) или предати било ком нашем поверенику или на било ком нашем пункту или упутити препорученом поштом.

Није лако, али нема други начин.

Ајмо људи, нисмо машина да за један дан наштанцамо 19000 потписа као владјући (што је верујете ми немогуће), нити смо Чеда да нам школски другари сакупе као од шале 10 000 потписа, али уз мало заједниког напора можемо ово лако да завршимо

Similar Posts

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *