БАКСУЗ(Н)И ПЕТАК 13.

Петак 13. Одличан дан за још једно „историјско обраћање“ председника Србије Александра Вучића. Суштински, положај српског народа на Косови и Метохији се неће променити после овог „историјског обраћања“. Наставиће се само вербалне жалопојке, а Срби ће морати да иду преко административне линије да би остварили своја права. Значи, неће се држава Србије мешати у то што Курти свакодневно терорише наше становништво које је остало разоружано управо акцијама Александра Вучића, Ивице Дачића и целе те владајуће коалиције. Они су их разоружали, они су омогућили овај терор на северу који се спроводи данас.

Сазнали смо још нешто. Да председник прихвата „Охридски споразум“. Значи све прихвата – нормализацију односа, третирање лажне државе Косово као суседне државе у складу са равноправношћу суверених држава, да ће заједно са терористима, бандитима у Приштини регулисати и формализовати статус Српске православне цркве… на све је то пристао. И да Србија не може да представља лажну државу Косово у међународним организацијама и на међународном нивоу. Све је пристао, тако је данас изричито рекао. Такође је рекао да нема појма о томе да ли је Ана Брнабић послала писмо о резерви на Охридски споразум, али то сад више није ни важно јер смо ми чули да (њему) само смета чланство „Косова“ у УН и агенције УН, а не смета Савет Европе, не смета НАТО, не смета ЕУ, не смета ништа друго. Само смета УН, у овој фази. А ми знамо да он кува жабу већ 12 година и да ће у некој следећој фази бити спремен и на УН и то само да би „сачувао мир“. Све то смо чули од Александра Вучића коме је много већи непријатељ Ратко Ристић, кога је опет оклеветао и вређао. Више му смета Ратко Ристић него Аљбин Курти! Наравно, зато што су он и Аљбин Курти очигледно на заједничком задатку. Били су на заједничком задатку и прошле године кад је Александар Вучић 26. маја повукао десет хиљада људи са Косова и Метохије како би Курти могао што лакше да се ушета и окупира српске општине на северу Косова и Метохије. Значи, они су браћа по оружју, они су браћа по окупацији Косова и Метохије.

Ова агонија ће се наставити док год СНС и СПС владају, јер они немају никакву намеру да промене било шта. На све Вучић и брани куповину Рафала. Феноменална ствар! Корак ка НАТО-у. А мисли се да ли ће да оде у Казањ на самит БРИКС-а? Ми наводно тражимо пријатеље и савезнике (како је он рекао) по свету. Наш највећи савезник по питању Косова и Метохије председник Владимир Путин га зове на самит и он се мисли да ли да дође на тај самит, али ће зато да разговара са свим нашим непријатељима, као да ће то променити нешто. Још једна продаја магле, на петак 13. септембра 2024. године.

Александар Павић