Несторовићев покрет против прозападних НВО: Малигни утицај, која им је улога у Скупштини Србије?

Председница Скупштине Србије заказала је нови састанак о изборним условима и на њега опет позвала представнике појединих НВО, због тога Несторовићев покрет опет није учествовао на преговорима

Покрет „Ми – Снага народа“ саопштио је да тражи ресуверенизацију Народне скупштине Србије, а у светлу преговора власти и опозиције о изборним условима у којима су учествовале и поједине невладине организације попут Црте, Цесида и Транспарентности Србија.

Посланичка група овог покрета одбила је да учествује на овим разговорима управо због присуства ових НВО које финансира Запад, због чега је и послала допис генералном секретару Народне Скупштине Србије.

„Као што смо далеко најоштрије осудили само присуство Хила и О’Брајана у Скупштини и једини одбили да учествујемо у претходним консултацијама које су на крају укључиле и амбасадоре из нама непријатељских земаља, тако сматрамо неприхватљивим мешање тзв. НВО – заправо организација које финансирају стране, прецизније западне владе – у наш политички живот и изборни процес“, наводи се у саопштењу.

Посланичка група „Ми – Снага народа“ сматра да изборни процес у Србији не може да се унапреди све док у Скупштини постоји малигни утицај ових НВО, њихових финансијера и налогодаваца поготово у моменту када њихови финансијери отворено налажу Србији да мора да се одрекне Косова и Метохије.

„Исте организације и владе ових дана покушавају да српском народу наметну кривицу геноцидног народа покрећући пред Генералном скупштином УН поступак за усвајање резолуције о Сребреници“, подсећају из „Ми“.

Како је навео председник посланичке групе Бранко Лукић, ако би представници НВО отказали присуство, група би била спремна да се прикључи састанцима.

РТ Балкан

Similar Posts

One Comment

  1. Управо тако! То су све антидржавни елементи, а рекло би се и владине организације (наравно, страних влада).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *