|

Саопштење ГО покрета Ми Снага народа – проф. др Бранимир Несторовић – Нови Сад

Поштовани грађани Новог Сада,

Са поносом објављујемо да ће покрет Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић – Нови Сад изаћи самостално на локалне изборе 2. јуна 2024. године. Након пажљивог разматрања, градски одбор, заједно са осталим градским и општинским одборима у Војводини, једногласно је одлучио да не улазимо у предизборне коалиције. Верујемо у нашу снагу јер самостално смо кренули у ову борбу, са одлучношћу да победимо.

Иако су постојале идеје о окупљању деснице у једну колону, одлучили смо да би свака предизборна коалиција наштетила нашем покрету. Излазимо сами! Без компромиса и са јасном визијом за будућност нашег града, са Милованом Бајагићем као нашим кандидатом за градоначелника Новог Сада.

Позивамо све наше чланове и симпатизере да нам се придруже у уторак, 30. априла 2024. године, у Париском магазину на другом спрату, где започињемо са сакупљањем потписа подршке нашој листи кандидата за одборнике у Скупштини Града Новог Сада. Биће нам част да вас видимо од 16 до 20 часова. Све трошкове овере сноси покрет.

Све додатне информације можете добити од сутра позивом на број 063/1631676.

Позивамо вас да се придружите нашој борби за бољу будућност Новог Сада. Ваш глас и подршка су од великог значаја!„Спреман да саслуша, спреман да делује – Милован Бајагић за градоначелника!“

Срдачан поздрав,
Градски одбор покрета Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић – Нови Сад

Грађани који желе да преузму документ и сами овере код нотара, документ могу преузети овде!

Similar Posts

One Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *