|

Зашто је важно подржати покрет Ми снага народа на изборима у Београду

Београд, као главни град Србије, представља епицентар политичких, економских, културних и социјалних збивања у земљи и региону. Управо због тога је од суштинског значаја да грађани Београда имају прилику да подрже политичке покрете који нуде конкретне и одрживе визије за будућност града. У том контексту, покрет Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић истиче се својим јасним ставовима, принципима и циљевима, те се намеће као важан актер на политичкој сцени Београда и Србије.

Један од кључних аспеката који покрет Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић издваја од осталих политичких опција јесте наш предлог такозваног Трећег пута. Овај концепт суверенистичког покрета који се залаже за независност Србије од утицаја крупног капитала и великих сила, пружа грађанима алтернативу у односу на постојеће политичке моделе. Слоган „Доктори за Београд“ јасно указује на нашу посвећеност унапређењу квалитета живота грађана кроз примену стручности и меритократије у управљању градом.

Меритократија, као принцип заснован на заслугама и стручности, представља основу политике покрета Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић . Кроз овај принцип, покрет обећава транспарентно и одговорно управљање Београдом, где се одлуке доносе на основу компетентности и квалификација, а не на основу политичких интереса или корупције. Ова врста владавине закона и ефикасног решавања комуналних и егзистенцијалних проблема кључна је за стварање бољег животног стандарда за све грађане Београда.

Подршком листи покрета Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић , грађани Београда имају прилику да изразе своју подршку оваквим вредностима и идејама, те да допринесу стварању политичке атмосфере која се фокусира на конкретне користи за грађане. Узимајући у обзир тренутне изазове са којима се град суочава, као и потребу за новим приступом у политичком вођењу града, подршка овом покрету постаје од кључног значаја за изградњу боље и просперитетније будућности за Београд и његове грађане.

Чули смо ваш глас, а сада постајемо ваша снага, којом ћемо Србији донети препород и просперитет, а Београду оно што престоница наше некада велике и славне нације, заслужује. Молимо Вас да изађете из својих топлих домова и својим потписом подржите нашу листу и наш и ваш програм. Чекамо Вас!

Гроцка
Недеља 21.04.2024. – Пијаца Болеч од 8 до 12 часова

Врачар
Недеља 21.04.2024. – Максима Горког од 10 до 14 часова

Савски Венац
Недеља 21.04.2024. – БГ на води Херцеговачка од 16 до 19 часова

Палилула
Недеља 21.04.2024. – Биг фешон од 10 до 14 часова

Лазаревац
Недеља 21.04.2024. – Испред локала у Карађорђевој 27 од 10 до 18 часова

Земун
Недеља 21.04.2024. – Заветног крста (Господска код Земунске пијаце) од 09 до 13 часова
– У Првомајској код Матијевића 09 до 13

Стари Град
Недеља 21.04.2024. – Испред ТЦ Рајићева и испред Бирјузове бр. 3

Раковица
Недеља 21.04.2024. – ТЦ БИГ од 15 до 19 часова
– Борска, Канарево брдо код Максија од 8:30 до 13 часова
– Видиковачка пијаца код рампе од 8:30 до 13 часова

Чукарица
Недеља 21.04.2024. – Пијаца Баново Брдо од 8 до 14 часова

Similar Posts

5 Comments

 1. Знамо сви ми кога треба подржати.
  Србе некорумпиране патриоте!
  Како ми из дијаспоре осим прилозима да се повежемо са вама у Србији? Осећање патриотизма се појачава кад је човек удаљен од домовине.
  Нас је пуно у Торонту Канади и Америци.

 2. По мени треба да се вратимо изворним вредностима Српског народа, управо оним које су нам блатили и скрнавили.
  Достојанство, храброст, поштење, мудрост и разборитост…
  Народ који има победнички менталитет и светске и европске прваке у групним и појединачним спортовима и на олимпијадама знања нема потребе да брине за своју будућност!!!
  Сваки појединац који се полакомио за лако стечено богатство и који се служи лажима, преварама и који се одао разврату, мора да се преиспита и нађе себи одговор на питања у каквом друштву жели да живи, каквим послом да се бави, какву породицу и потомство жели да има?
  Када нађе већину одговора, неће му бити потребни саветници шта да ради.
  Ја верујем у вредности за које се Ми снага народа залаже и подражавам их.
  То нису политичке пароле, већ начин живота.
  Пароле су као дијете које могу дати краткорочни резултат, али се обочно тежина подиже на виши ниво после дикете.
  Зато прави лекари не препоручују дијете, већ усклађивање свакодневних животних навика са жељеним начином живота.
  Не може човек бити поштен повремено или када је то њему у интересу, већ мора бити поштен стално!
  Чланак је прилагођен политичком тренутку да нам приближи проблеме где је потребно разумевање и наша помоћ како би смо остварили постављене циљеве.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *